Albánsko
Albánsko, Novinky
Abc24 u krijua ne Prille te vitit 2012 si njera ndere alternativat per lexuesit ne gjuhen shqipe. Abc24 l eshte nje faqe ne gjuhen shqipe e cila ofron lajme ne...
Albánsko, Novinky
ABC NEWS, eshte kanali informativ 24 ore ne dite/7 dite te javes, qe siguron mbulim konstant te lajmeve dhe akses te fuqishem ne informacionin e cdo lloji nga...
Albánsko, Hudba
Agimi ka një madhështi misterioze të tijën, që përbëhet nga gjurmët e një ëndrre dhe fillimi i një shprese. L’alba ha una sua misteriosa grandezza che si...
Albánsko, Novinky
Në qendër të televizionit Albanian Screen janë njerëzit, shqiptaret me të drejtën e tyre për t'u informuar, argëtuar dhe edukuar. Arritjet më të fundit...
Albánsko, Všeobecné
Albanian Television of America is the only and the biggest and longest running television station of the Albanian American diaspora in histroy....
Albánsko, Novinky
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës së...
Albánsko, Všeobecné
Ora News is a News TV station based in Tirana, the Capital of Albania. It not only broadcast News, but also other Informative programming and Talk Shows....
Albánsko, Všeobecné
Rrokum TV is the very first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which was built on the success and...
Albánsko, Všeobecné
Top Channel is a national commercial television station from Tirana, Albania, founded in 2001 by businessman Dritan Hoxha and part of Top Media Group. In...
Albánsko, Všeobecné
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i Televizionit...

Vitajte na Trefoil.tv

Trefoil.tv – Katalog svetových televíznych kanálov. Ponúkame Vám dlhý zoznam svetových televíznych kanálov z rozličných častí sveta. V online katalógu televíznych kanálov sa nachádzajú najpopulárnejšie televízne kanály a internetové tv kanály rozličných žánrov: hudba, všeobecné, šport, informatívny a zábavný program, tv kanály pre deti, ako aj mnohé iné populárne žánre. Náš servis pravidelne doplňujeme novými televízne kanály. Sledujte TV Online cez internet brauser.